Gordijnen & Inbetweens

Gordijnen geven een ruimte sfeer en kleur en verbeteren de akoestiek. Tevens zijn ze functioneel en filteren of verduisteren ze het licht. Vloer&Raamdecor heeft een met zorg samengestelde gordijnencollectie met het accent op mooie weefstructuren, speelse prints en modieuze kleuren. De trendy inbetweens (semi-transparante stoffen) zorgen voor een subtiele filtering van het daglicht. Wij zijn dealer van Aanhuis, Cachet, Catch, Holland Haag en House of Happiness.

Ingemeten & op maat gemaakt

Wij komen de gordijnen en inbetweens kosteloos bij je inmeten. Twijfel je nog aan de kleur? We nemen desgewenst de gordijnstalen mee bij het inmeten en adviseren je graag bij het bepalen van je keuze.
Er zijn diverse mogelijkheden om je gordijnen te laten maken. Zo is er keuze uit diverse typen plooien maar je kan ook stoere zeilringen in de stof laten maken. Standaard confectie is in de prijs inbegrepen.

Wave gordijnen

Het Wave systeem zorgt ervoor dat de plooien in de gordijnen, vitrages of inbetweens altijd royaal en gelijkmatig vallen. Ook voor een Wave gordijn geld; hoe meer stof hoe mooier het gordijn valt.
Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het Wave systeem; van eenvoudig tot luxueuze design systemen. In onze showroom kan je het Wave systeem bekijken. Kies je voor perfectie, kies dan voor het wave systeem!