ALLURE SCHUIFDEURKAST OP MAAT

  21% BTW KORTING OP DE SCHUIFDEUREN!

 • Schuifdeurkast op maat laten maken

  Vloer & Raamdecor maakt het mogelijk om extra ruimte te creëren met een schuifdeurkast op maat. Maak een vrijblijvend 3D ontwerp bij Vloer & Raamdecor van jouw eigen schuifdeurkast op maat en laat je inspireren door de vele mogelijkheden in onze showroom. Maar ook voor andere kasten op maat, zit je goed bij Vloer & Raamdecor.

  Waarom een schuifdeurkast op maat aanschaffen?

  Schuifdeurkasten besparen je veel ruimte. Omdat de schuifdeurkast op maat gemaakt wordt door Vloer & Raamdecor, wordt de optimale ruimte volledig benut! Daarnaast openen de kastdeuren niet naar buiten toe. Je hoeft dus geen rekening te houden met de openslaande kastdeuren en bijvoorbeeld de ruimte tot aan je bed. Schuifdeurkasten worden namelijk veelal gebruikt als garderobekast in slaap- of zijkamers. Op deze manier benut je de ruimte tevens optimaal. Bovendien kan je de schuifdeurkast naar eigen wens inrichten door ladekasten toe te voegen of bijvoorbeeld sokkenlades. Hierdoor creëer je meer ruimte voor andere objecten in een kamer.

  Daarnaast is het mogelijk om de kast op maat te ontwerpen naar jouw eigen smaak! De schuifkast kan talloze combinaties aannemen. Weliswaar kan je kiezen uit diverse hoogtes, breedtes en materialen maar ook uit diverse kleuren en decoraties. Evenals het inbrengen van spiegeldeuren en het installeren van ingebouwde verlichting is mogelijk!

  inspirationtour1Vrijblijvend 3D ontwerp

  Heb je belangstelling in een schuifdeurkast en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak voor advies aan huis. Samen bespreken we de mogelijkheden en maken een 3D ontwerp zodat je een goed beeld krijgt hoe de kast er uiteindelijk uit komt te zien. De kast wordt kosteloos ingemeten om een accurate en vrijblijvende offerte voor je maken. Deze service is gratis en verplicht je tot niets! Bij opdracht hoef je niets aan te betalen en komen onze meubelmakers binnen 4 weken de kast monteren.

  Zelf je schuifdeurkast op maat ontwerpen?

  Waarschijnlijk weet jij al precies waar je de kast gaat plaatsen. Als je een schuifdeurkast op maat wilt laten maken bij Vloer & Raamdecor is het belangrijk dat je in ieder geval een aantal punten weet. Namelijk:

  • De afmetingen. Dit is het belangrijkste natuurlijk! Houd rekening met het volgende veelvoorkomende probleem. Wanneer je een schuifdeurkast op maat tussen twee muren wilt plaatsen, adviseren wij om 10 millimeter van smalst gemeten breedte af te halen. Wanneer je een verdikking hebt op de muur, past de kast hoogstwaarschijnlijk niet exact. Hiermee voorkom je dit probleem!
  • De ruimte waar de kast geplaatst wordt. Zijn er muren aan beide kanten? Is er een schuin dak aanwezig? Dit zijn belangrijke dingen die van invloed zijn op de afmetingen van schuifdeurkasten.
  • De schuifdeuren. Probeer je in te beelden hoe de deuren van jouw schuifkast eruit moeten zien. Hou rekening met je interieur en de kleuren van je interieur. Wat past hier mooi bij? Welke kleur springt eruit? Welke stijl moet de kast hebben? Natuurlijk kan Vloer & Raamdecor je hierin adviseren, bovendien vind je veel inspiratie in onze showroom!
  • De inrichting van de schuifkast op maat. Wat is het doel van de kast ofwel wat wil je er allemaal in kwijt? Bedenk hoeveel ruimte je hiervoor nodig hebt en welke inrichting hiervoor noodzakelijk is. Heb je veel blouses? Dan is extra hangruimte wellicht handig. Heb je helemaal geen hangruimte nodig? Dan kies je voor extra planken. Of wil je juist een aparte plek voor ondergoed en sokken? Denk dan eens aan mandjes of een ladekast.

  Verschillende functies

  In het bijzonder wordt een schuifdeurkast op maat vaak gebruikt als garderobekast. Een schuifkast wordt veel gebruikt op slaapkamers omdat er immers ruimte bespaard wordt. Wanneer jij genoeg ruimte over hebt in je kledingkast is het ook een prima oplossing om andere spullen hierin op te slaan. Onder andere beddengoed en handdoeken worden vaak hierin extra opgeslagen. Anderzijds kan je ook allerlei andere spullen opslaan zoals bijvoorbeeld spelletjes, fotoalbums of kerstdecoratie. Echter, alles is mogelijk!

  Ook voor kantoorgebruik

  Naast het aanschaffen van een schuifdeurkast op maat voor thuis, is het natuurlijk ook mogelijk om aan te schaffen voor op kantoor. Denk eens aan al die administratiemappen die je makkelijk en eenvoudig kwijt kunt in zo’n schuifkast. Maar je kan de kast bijvoorbeeld ook gebruiken als voorraadkast. Het interieur kan tevens een zakelijk design krijgen. Waardoor het prima past bij de sfeer die jij wilt creëren op kantoor. We bekijken graag samen de mogelijkheden in onze showroom.

  De mogelijkheden van bij Vloer & Raamdecor

  Zoals gezegd is van alles mogelijk als het gaat om design. Bij ons ontwerp je de schuifdeurkast op maat die bij jou past. Lees hier alvast onze mogelijkheden in keuzes:

  • Altijd perfect maat gemaakt.
  • Afwerking met hoge kwaliteit folie of fineer.
  • Ruime keuze in kleuren en dessins.
  • Kast indeling geheel naar eigen wens.
  • Kies uit verschillende handgrepen.
  • Kogelgelagerd wielsysteem.

  Ontwerp een schuifdeurkast op maat bij Vloer & Raamdecor.
  Geheel vrijblijvend!

  Met onze schuifdeurkast op maat ontwikkelen wij oplossingen voor ruimtegebrek. Voor iedere inrichting en smaak hebben wij een geschikte oplossing, denk ook eens aan een inloopkast op maat. Er zijn talloze mogelijkheden binnen het ontwerp van een schuifdeurkast. Bovendien kan je veel inspiratie op doen in onze showroom gevestigd in Dordrecht. Ook kan je van tevoren een afspraak inplannen. Dan zorgen wij ervoor dat de juiste expert die dag aanwezig is. Uiteraard kan je ook meteen een gratis inmeting aan huis aanvragen. Dit is inclusief inrichtingsadvies, 3D-tekening en offerte. En dat alles zonder verplichtingen en kosten.

DE VOORDELEN VAN

VLOER & RAAMDECOR

 • Gratis 3D ontwerp van jouw droom kast op maat
 • Gratis inmeten
 • Vrijblijvende offerte
 • Concurrerende prijzen
 • Vrijwel onbeperkte mogelijkheden
 • Snelle levering en montage (binnen 4 weken)
 • allure
 • moduleo
 • Luxaflex
 • ambiant
 • therdex
Offerte op maat