Behang en schilderwerk

De inrichting van je huis begint bij de wanden en schilderwerk want een mooie interieur verdient strak afgewerkte wanden! Wij kunnen de wanden strak en vakkundig afwerken met renovliesbehang en hoogwaardige muurverf voor een ongekend strak en naadloos resultaat!

Glasvezelbehang

Een goed alternatief voor glad gestucte wanden is renovliesbehang. Renovliesbehang geeft een 100% vlak en strak eindresultaat; de naden moet je echt zoeken! Renovliesbehang heeft vele voordelen ten opzichte van glad stucwerk. Het scheurt niet, het is stootvast en is akoestisch beter.
Glasvezelbehang is verkrijgbaar in vele dessins en is meerdere keren overschilderbaar, Het is ook ideaal om in bestaande woningen te gebruiken. Slechte wanden zijn gelijk gerenoveerd en worden weer als nieuw. Daarbij kunnen wij uiteraard ook het plafond sausen of ander schilderwerk uitvoeren.

        

Behang

Wij zijn leverancier van Eijffinger behang. Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen.
In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende productenprogramma, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is en gericht is op een brede doelgroep. Daarnaast richt Eijffinger zich met zijn producten ook op de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants.

        

Glasvezelbehang plakken en sausen.