Laminaat

Laminaat is er in vele uitvoeringen, maten en prijsklassen. Bij Vloer&Raamdecor vind je alleen laminaat van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Onze collectie bied o.a. een ruime keuze in lange en brede planken met matte toplaag en ongekend realistische dessins in zowel hout als natuursteen. 

Zelf leggen of laten leggen?

Onze laminaatvloeren  zijn voorzien van het beste click-systeem en eenvoudig zelf te leggen. Uiteraard kunt u het leggen ook overlaten aan onze vakkundige leggers. Zij zorgen voor een perfecte installatie en afwerking, ruimen de rommel op en voeren het af zodat u direct kan genieten van uw nieuwe vloer!

Wij beschikken over een groot assortiment plinten om de vloer mee af te werken. Platte plinten, overzetplinten maar ook een uitgebreid assortiment MDF plinten in diverse modellen, hoogtes en diktes. Onze MDF plinten kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden!

De voordelen van Vloer&Raamdecor

  • Deskundig advies, ook aan huis
  • Altijd volop aanbiedingen
  • Gratis inmeten en vloeranalyse
  • Voor elke situatie de juiste ondervloer
  • Vakkundige leggers en een perfecte afwerking
  • Groot assortiment plinten
  • Altijd volop aantrekkelijke aanbiedingen

Berry Alloc HPL (High Pressure Laminate)

Door de afzonderlijke lagen onder hoge druk samen te persen ontstaat het sterkste laminaat ter wereld. Het Aluloc clicksysteem is bestand tegen 1.200 kg belasting per strekkende meter en kan tot 225 m² gelegd worden zonder expansieprofielen. Dankzij het Silent System geïntegreerd in de laminaatdelen worden de loopgeluiden met 19 dB gedempt. De Aquaresist technologie zorgt dat vocht geen probleem vormt.

De HPL laminaatvloeren worden geleverd met levenslange garantie bij huishoudelijk gebruik en 10 jaar garantie bij projectmatig gebruik. HPL laminaat is vele malen sterker dan traditioneel laminaat en zeer slijtvast. Zo is het o.a. toegepast in de aankomsthal van luchthaven Heathrow in Londen en wordt jaarlijks belopen door 80.000.000 passagiers!

Berry Alloc HPL vloeren zijn leverbaar in levensechte hout -en steendessins. De planken van Berry Alloc Avenue XL zijn maar liefst 241 cm lang en 24 cm breed! De Oiled Touch toplaag van Avenue voelt levensecht aan. Benieuwd naar Berry Alloc HPL laminaat? U bent van harte welkom in onze showroom!