filter
Vrijblijvende offerte Flooriginal PVC vloer?

SCHERPE ALL-INCLUSIVE DEALS!

Duurzame

Flooriginal PVC vloeren

Flooriginal is het nieuwste merk in onze portefeuille PVC vloeren! De vloeren van Flooriginal zijn van topkwaliteit, zijn duurzaam en leverbaar in planken, visgraat PVC en PVC betonlook en hebben ongekende realistische kleuren en natuurlijke structuren. De vloeren van Flooriginal zijn alleen en exclusief te koop bij Vloer & Raamdecor!

De natuurgetrouwe patronen en structuren van Flooriginal PVC maakt dat deze PVC vloeren niet van echt te onderscheiden zijn! U heeft keuze uit verschillende typen vloeren van dit Nederlandse topmerk. Onze vakkundige en gecertificeerde stoffeerders zorgen voor een perfecte installatie van de vloer van uw keuze voor een scherpe All-Inclusive prijs!

PVC vloeren hebben veel voordelen t.o.v. andere vloeren! Deze vloeren zijn slijtvast, geluiddempend en vochtbestendig en kunnen probleemloos in een badkamer of andere vochtige ruimte worden toegepast.

Bekijk onze Flooriginal vloeren online of in de showroom

Vloer en Raamdecor is dé PVC vloeren specialist van Zuid-Holland! Op deze pagina ziet u een selectie van onze Flooriginal collectie. Wij kunnen echter elke vloer van dit merk aan u leveren! U kunt alle PVC vloeren van Flooriginal en andere merken zoals ModuleoAmbiant en Therdex bekijken in onze showroom op de Woonboulevard in Dordrecht.

U kunt dan met eigen ogen zien en met uw eigen handen voelen dat de topmerken PVC vloeren tegenwoordig echt niet meer van natuurlijke vloeren te onderscheiden zijn! Neem de tijd voor uw bezoek aan onze showroom, want wij hebben meer dan 500 PVC vloeren  die u kunt bekijken. Daarnaast vindt u bij ons nog veel meer inspiratie voor de inrichting van uw huis zoals raamdecoratie, behang en kasten op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in één van de Flooriginal PVC vloeren of van één van onze andere topmerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte of een staal aan! Wij staan bekend om onze complete service en deskundige vakmensen. Schaft u een PVC vloer bij ons aan, dan is dit altijd inclusief inmeten, egaliseren en leggen. Laat u positief verrassen door onze scherpe all-inclusive prijzen!

De specialisten van Vloer en Raamdecor leggen uw nieuwe PVC vloer snel, voordelig en vakkundig! Heeft u een vraag over één van onze Flooriginal PVC vloeren of over onze service? Neem dan contact op met één van onze specialisten!

  • allure
  • moduleo
  • Luxaflex
  • ambiant
  • therdex