Tapijt

Tapijt is bezig met een heuse comeback! Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van tapijt; het is modieus, comfortabel en zacht aan je voeten, geluid -en warmte-isolerend en makkelijk in de onderhoud. Wij zijn dealer van de tapijtmerken Aanhuis, Bonaparte, Desso, Parade en Van Besouw.

Voordelen van tapijt

Tapijt zorgt niet alleen voor rust en stilte in huis én de kinderkamers maar verbeterd ook aanmerkelijk de akoestiek in huis. Er is keuze uit diverse structuren en de meest trendy kleuren en dessins en is leverbaar in rolbreedtes van 4 en 5 meter. Tapijt is makkelijk in onderhoud; vaak is één keer in de week stofzuigen voldoende en vlekken zijn tegenwoordig eenvoudig te verwijderen met water. Bovendien verbeterd het de luchtkwaliteit in huis door tot 8 keer meer fijnstof vast te houden dan elke andere vloerbedekking.

Tapijt op de trap

Trappen zorgen vaak voor hinderlijk gestommel. Door je trap te laten stofferen met tapijt worden loopgeluiden gedempt, helemaal in combinatie met rubber ondertapijt. Het ondertapijt gaat ook het plat lopen van het tapijt tegen en draagt bij aan een lange levensduur.Trappen zijn er in vele uitvoeringen. Maar wat voor trap je ook hebt, en of je de zijkanten van de trap wel of niet mee gestoffeerd wilt hebben; onze stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat!

Alleen de beste merken!

Wij werken uitsluitend met de beste merken tapijt zoals Aanhuis, Bonaparte, Desso, Parade en Van Besouw. Van Besouw is de absolute topper in ons assortiment met zeer luxe tapijt gemaakt van o.a. wol, katoen en synthetische zijde. De tapijten van Van Besouw zijn ook leverbaar als luxe karpetten.

Altijd volop voordeel!

Wij hebben maandelijks wisselende aanbiedingen, ook in tapijt. Kom langs en laat je adviseren. Neem de plattegrond mee van je woning en onze adviseurs maken direct een vrijblijvende offerte!