filter
Therdex PVC vloeren

SCHERPE ALL-IN DEALS!

Schitterende

Therdex PVC vloeren

Therdex is één van de pioniers op het gebied PVC vloeren! Deze vloeren zijn van topkwaliteit, zijn duurzaam en leverbaar in een veelvoud aan hout- en steendessins. De natuurgetrouwe patronen en structuren van Therdex PVC maakt dat deze PVC vloeren niet van echt te onderscheiden zijn! Je heeft keuze uit tientallen vloeren van dit Nederlandse topmerk in o.a. planken, visgraatparket en natuursteen!

Onze vakkundige en gecertificeerde stoffeerders zorgen voor een perfecte installatie van de vloer van uw keuze voor een scherpe All-Inclusive prijs!

PVC vloeren hebben veel voordelen t.o.v. andere vloeren! Deze vloeren zijn slijtvast, geluiddempend en vochtbestendig en kunnen probleemloos in een badkamer of andere vochtige ruimte worden toegepast. De Therdex PVC vloeren zijn ook perfect te combineren met vloerverwarming.

Bekijk onze Therdex vloeren online of in de showroom

Vloer en Raamdecor is dé specialist in PVC vloeren van Zuid-Holland! Op deze pagina ziet u een selectie van onze Therdex collectie. Wij kunnen echter elke vloer van dit merk aan u leveren! U kunt alle PVC vloeren van Therdex en andere merken zoals Moduleo en Ambiant bekijken in onze showroom op de Woonboulevard in Dordrecht.

U kunt dan met eigen ogen zien en met uw eigen handen voelen dat de topmerken PVC vloeren tegenwoordig echt niet meer van natuurlijke vloeren te onderscheiden zijn! Neem de tijd voor uw bezoek aan onze showroom, want wij hebben meer dan 500 PVC vloeren  die u kunt bekijken. Daarnaast vindt u bij ons nog veel meer inspiratie voor de inrichting van uw huis zoals raamdecoratie, behang en kasten op maat.

Vrijblijvende offerte Therdex PVC aanvragen

Bent u geïnteresseerd in één van de Therdex PVC vloeren of van één van onze andere topmerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Wij staan bekend om onze complete service en deskundige vakmensen. Schaft u een PVC vloer bij ons aan, dan is dit altijd inclusief inmeten, egaliseren en leggen. Laat u positief verrassen door onze scherpe all inclusive prijzen!

De specialisten van Vloer en Raamdecor leggen uw nieuwe PVC vloer snel, voordelig en vakkundig! Heeft u een vraag over één van onze Therdex PVC vloeren of over onze service? Neem dan contact op met één van onze specialisten!

  • allure
  • moduleo
  • Luxaflex
  • ambiant
  • therdex