Trotse partner van vtwonen!

We zijn trots dat wij met Wonininginrichting-Aanhuis.nl partner zijn van vtwonen. In de afleveringen van het tv programma “Weer verliefd op je Huis!” zie je onze prachtige producten en ervaren vakmensen wekelijks voorbij komen en maken wij op basis van het interieuradvies van de bekende vtwonen stylisten de mooiste interieurs!

Uitgebreid interieuradvies

Ons uitgebreide advies is een aanvulling van je basis advies. Dit betreft geen advies van een uur, maar een op maat gemaakt plan van aanpak van meerdere ruimtes in je woning, waarbij we gezamenlijk stap voor stap steeds dichterbij jouw perfect ingerichte woning komen.Dagmar geeft in 3 uur tijd een totaaladvies voor bijvoorbeeld de begane grond waarbij alles aan bod komt zoals kleuren en materialen en ze maakt interieurschetsen en een moodboard. De kosten van dit uitgebreide advies bedraagt € 299,00 maar wordt als korting verrekend bij de aanschaf van een vloer en raamdecoratie en is dus eigenlijk geheel gratis!

  

Hoe werkt het uitgebreide interieuradvies?

Onze verkoopadviseur in de winkel staat voor je klaar om te inventariseren wat je interieurwensen zijn. Vanuit dat gesprek volgt een afspraak met onze interieurontwerper om het plan door te nemen. In het vervolggesprek krijg je een op maat gemaakte presentatie met een plattegrond schets, een moodboard en een kleurenplan. De verkoopadviseur werkt naar aanleiding van deze afspraak het plan van aanpak en de offerte uit. Deze bespreek je samen en stem je af met de totale coördinatie van alle werkzaamheden. Bij uitvoering van de plannen begeleidt de verkoopadviseur het volledig proces. Ook is afstyling van de woonkamer met woonaccessoires van COCO Maison mogelijk.

Voordelen uitgebreid interieuradvies;

  • Professioneel interieuradvies van topontwerpster Dagmar Sommer.
  • Bij een volledige opdracht worden de kosten van de interieurontwerper niet doorberekend.
  • Je hebt alles onder 1 dak voor keuze materialen en kleuren.
  • Je hebt één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.
  • Je krijgt een optimale planning van de werkzaamheden.
  • Binnen een korte tijd afgerond.
  • Interessante prijs door pakketvoordeel.

Hebben wij je interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak om de mogelijkheden in onze showroom te bespreken en we gaan samen een mooi interieuravontuur beleven!

Woninginrichting-Aanhuis commercial