Luxaflex Concept Dealer; Alles op het gebied van

  LUXAFLEX RAAMDECORATIE!

 • Luxaflex

  Vloer & Raamdecor is een dealer van het merk Luxaflex ®. Luxaflex raamdecoratie geeft sfeer aan je huis en regelt de lichtinval. Natuurlijk is het mogelijk om uit verschillende designs en kleuren te kiezen. Bij ons wordt alle raamdecoratie kosteloos ingemeten, op maat gemaakt en zelfs gemonteerd! Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer over dit merk weten? Kom dan langs in onze showroom voor advies en een offerte op maat!

  Het verhaal van Luxaflex

  In 1951, ruim zeventig jaar geleden, startten Joe Hunter en Henry Sonnenberg hun bedrijf: de “Hunter Douglas Machinery Corporation”, om een innovatief giet- en productieproces voor lichtgewicht aluminium te ontwikkelen.

  Ze wilden iets nieuws, iets compleet anders. Een product dat de wereld van de raambekleding op zijn kop zou zetten: horizontale jaloezieën van aluminium!

  Deze horizontale jaloezieën werden in 1951 in Europa geïntroduceerd met de merknaam Luxaflex®. Dankzij hun uitstekende ontwerp en praktische functionaliteit werden ze in korte tijd een zeer gewilde raambekleding. Sindsdien, tot op de dag van vandaag, is Luxaflex® doorgegaan met de introductie van nieuwe, baanbrekende producten, zoals de unieke en bekroonde, isolerende Duette® shades en de sierlijke Silhouette® shades.

  Tegenwoordig biedt Luxaflex® een uitgebreide collectie van op maat gemaakte raambekledingsoplossingen: een fraaie aanvulling op elke persoonlijke stijl, interieurontwerp en type raam.

  Ook biedt Luxaflex® de breedste reeks innovatieve bedieningssystemen van eenvoudige bediening met verbeterde kinderveiligheid, koordloze en intrekbare handmatige besturingssystemen tot gemotoriseerde besturingssystemen waaronder elektrische PowerView® Automation.

  Foto van verticale luxaflex

  Vloer & Raamdecor heeft verschillende soorten raamdecoratie van het merk Luxaflex

  Vloer & Raamdecor hebben diverse soorten raamdecoratie van het merk Luxaflex ® in het assortiment. Bovendien kan je kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Op deze manier kan je altijd een sfeervol huis creëren waarbij de zonwering volledig aansluit bij de wooninrichtring. Bekijk het uitgebreide assortiment van Vloer & Raamdecor:

  Welke voordelen heeft Luxaflex?

  Ondanks de verschillende soorten zonwering van Luxaflex ® hebben de jaloezieën een aantal kenmerkende voordelen. Deze voordelen kunnen bovendien zorgen dat iemand kiest voor dit product. Hieronder vindt je vier voordelen op een rijtje.

  1. Variatie in keuze
   Er zijn namelijk veel verschillende soorten en maten beschikbaar. Daardoor zit er altijd wel iets bij voor de meeste mensen. De uitgebreide keuze zorgt ervoor dat Luxaflex ® voor verschillende locaties gebruikt kan worden. Niet alleen voor woningen maar ook voor kantoorpanden en bijvoorbeeld scholen.
  2. Het is hygiënisch
   Het schoonmaken evenals het bijhouden is zeer gemakkelijk. Het is makkelijk om de jaloezieën stofvrij te maken en daarnaast zijn ze ook nog eens onderhoudsvrij. Zodoende is deze keuze een uitstekende oplossing voor mensen met een allergie voor stof.
  3. Natuurlijk licht en makkelijke regeling
   Wanneer je kiest voor Luxaflex kies je ook voor zowel een makkelijke regeling van de lichtinval als een natuurlijke lichtinval. Bijvoorbeeld door de jaloezieën te kantelen. Hierdoor creëer je eenvoudig binnen no-time de lichtinval die jij wenst.
  4. Isolatie van warmte
   Luxaflex zorgt ervoor dat de warmte in huis zoveel als mogelijk buiten blijft. Dit maakt het binnen lekker koel. In de koudere maanden zorgt het juist dat de warmte binnen blijft als je bijvoorbeeld de jaloezieën sluit.

   

  Luxaflex en kindveiligheid

  Wanneer je kinderen hebt vindt je een veilige omgeving waarschijnlijk belangrijk. Kinderen ontdekken continu en zijn heel nieuwsgierig. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan veilig interieur. Investeer in elektrische bediening om de beste veiligheid te hanteren. Want vanzelfsprekende onderdelen van het huis zoals raamdecoratie kunnen ook gevaren met zich meebrengen. Luxaflex ® stelt kindveiligheid als hoogste prioriteit.

  Zodoende voldoet Luxaflex ® aan de voorgeschreven Europese norm en worden er steeds nieuwe opties en producten ontwikkeld om het risico op ongevallen te minimaliseren. Gebruikers moeten zich bewust zijn van loshangende bedieningskoorden en zich daarom houden aan de volgende richtlijnen:

  1. Kinderen kunnen verstrikt raken in de lussen van bedieningskoorden. Om dit te voorkomen dienen de koorden buiten het bereik van kleine kinderen te gehouden worden.
  2. Zorg ervoor dat er geen meubilair in de buurt van de koorden is geplaatst.
  3. Knoop geen koorden aan elkaar. Zorg ervoor dat de koorden niet verstrengeld raken of een lus vormen.
  4. Installeer onderdelen voor kindveiligheid via de aangegeven instructies.

   

  Welke raamdecoratie van Luxaflex is kamer verduisterend?

  Wanneer je op zoek bent naar Luxaflex ® wil je misschien kamer verduisterende raamdecoratie. Waarschijnlijk wil je dit vooral in de slaapkamer. Veel mensen slapen hierdoor beter en het biedt veel voordeel in de zomer. Luxaflex ® heeft daarom een ruim assortiment aan kamer verduisterende stoffen verkrijgbaar in soorten zoals:

  Designs luxaflex

  Interieuradvies voor Luxaflex door Vloer & Raamdecor

  Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van je woning? Wij willen ervoor zorgen dat advies van een topontwerpster voor iedereen toegankelijk is. Daarom hebben wij maandelijks Interieur Adviesdagen. Hier maakt u kennis met onze styliste Dagmar Sommer. Vervolgens volgt een kennismakingsgesprek. Je wensen worden besproken en gevisualiseerd op moodboards.

  Heb je vervolgens interesse om het plan tot in de puntjes uit te werken? Dan plan je gemakkelijk een vervolgafspraak. Met de bedoeling om een compleet woonplan uit te werken met bijhorende tekeningen en adviezen over kleurgebruik. De kosten hiervan bedragen 199,00 of € 299,00. Wanneer je producten uit onze showroom aanschaft, ontvang je dit bedrag retour!

  De voordelen van Vloer&Raamdecor

  • Gratis meetservice en advies aan huis
  • Grote collectie van o.a. Luxaflex ® en Multisol.
  • Alles perfect op maat gemaakt
  • Voordelige Window Basics collectie
  • Vakkundige montage
  • Eigen servicedienst

  Inrichten van raamdecoratie volledig ontzorgd door Vloer & Raamdecor

  Vloer & Raamdecor bundelt haar krachten met Woninginrichting-aanhuis en VT Wonen. Hierdoor kunnen wij een perfecte balans bieden. Een balans tussen advies, kwaliteit, vakwerk en design tegen een eerlijke prijs. Bovendien kunnen wij hierdoor binnen één week een volledige metamorfose verzorgen van uw hele woning! Denk bijvoorbeeld aan: vloerverwarming, schilderwerk en behang, PVC vloeren aanbrengen. Maar ook het plaatsen van raamdecoratie en kasten op maat.

  Bezoek de showroom van Vloer & Raamdecor

  Bezoek eens onze showroom in Dordrecht voor meer inspiratie. Wanneer je een specifieke vraag hebt over Luxaflex ® kan je natuurlijk altijd contact opnemen met Vloer & Raamdecor.

DE VOORDELEN VAN

VLOER & RAAMDECOR

 • Gratis meetservice en advies aan huis
 • Grote collectie van o.a. Luxaflex ® en Multisol.
 • Alles perfect op maat gemaakt
 • Voordelige Window Basics collectie
 • Vakkundige montage
 • Eigen servicedienst
 • allure
 • moduleo
 • Luxaflex
 • ambiant
 • therdex
Offerte op maat