Gratis & vrijblijvend 3D ontwerp

  KLEDINGKAST GEHEEL NAAR WENS!

 • Kledingkast op maat

  Je gaat binnenkort verhuizen of je oude kledingkast is aan vervanging toe. Je hebt al verschillende kledingkasten bekeken maar de ideale afmeting is niet kant-en-klaar te koop. Hiervoor heeft Vloer & Raamdecor dé oplossing: een kledingkast op maat. Je gebruikt de ruimte optimaal en bovendien kan je je kast ontwerpen naar eigen smaak.

  Een kledingkast op maat is een ideale oplossing

  Kledingkasten op maat zijn handig en ruimtebesparend. Dit komt omdat de garderobekast voldoet aan jouw gewenste afmetingen. Wist je dat je de inrichting van een garderobekast op maat volledig kan ontwerpen naar wens? In tegenstelling tot kant-en-klare kasten kan je nu elementen toevoegen of juist weglaten. Heb jij veel blouses of jurken? Dan heb je vast meer behoefte aan ruimte voor kledinghangers. Heb je nu geen ruimte voor sokken in je kledingkast? Voeg dan een sokkenlade toe aan je nieuwe kast. Jij organiseert de inhoud van je nieuwe kledingkast in de gewenste afmetingen en designs. Heb je nog geen idee wat mogelijk is? Breng dan een bezoek aan Vloer & Raamdecor. In onze showroom doe je veel inspiratie op en wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor een kast op maat.

  Vrijblijvend 3D ontwerp

  Heb je belangstelling in een kledingkast op maat en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak voor advies aan huis. Samen bespreken we de mogelijkheden en maken een 3D ontwerp zodat je een goed beeld krijgt hoe de garderobekast er uiteindelijk uit komt te zien.

  De kast wordt kosteloos ingemeten om een accurate en vrijblijvende offerte voor je maken. Deze service is gratis en verplicht je tot niets! Bij opdracht hoef je niets aan te betalen en komen onze meubelmakers binnen 4 weken de kast monteren.

  garderobekast op maat gratis 3d ontwerp

  Talloze combinaties voor kledingkasten op maat

  Bij Vloer & Raamdecor weten we als geen ander hoe belangrijk het interieur van een woning is. Interieur is smaak gebonden. Als het interieur precies naar jouw smaak is, maakt het van je huis een thuis. Het bepaalt de sfeer in huis. Als je de kledingkast in de slaapkamer plaatst, wil je bovendien dat dit mooi combineert met de inrichting van je slaapkamer.

  Daarom maakt Vloer & Raamdecor het mogelijk om kledingkasten te ontwerpen via talloze combinaties. Denk ook eens aan diverse uitstralingen van een kast. Wil je een moderne kast of heb je daarentegen liever een schuifdeurkast met glazen deuren? Wil je liever een kast met houtkleur of hoogglans? Echt alles is mogelijk!

  Creëer contrast in de kamer met de kleuren van de garderobekast. Geef de kledingkast op maat een finishing touch met één van onze zes handgrepen. Bovendien kan je ook kiezen uit extra opties zoals softclosing. Hierdoor heb je geen last meer van hard dichtslaande kastdeuren. Ook de binnenkant van de kledingkast op maat kent diverse ontwerpen. Heb jij al nagedacht over het design van je garderobekast?

  Overzicht van de keuzes bij Vloer & Raamdecor

  kledingkast op maat laten maken bij Vloer en Raamdecor

  Je weet nu inmiddels dat van alles mogelijk is qua design. Bij Vloer & Raamdecor hebben we diverse praktische mogelijkheden voor kledingkasten op maat:

  • Materiaal op maat van tot 22 mm dik massief MDF
  • Hoge kwaliteit folie als afwerking
  • Diverse kleuren, dessins en structuren
  • Keuze uit diverse handgrepen
  • Kogelgelagerd wielsysteem
  • Softclosing op schuifdeuren en ladesystemen
  • Draaideurkasten met push-to-open systeem

  Hoe richt je je garderobekast op maat praktisch in?

  Bij Vloer & Raamdecor krijgen wij regelmatig vragen over de inrichting van een kledingkast. Hoe richt je je garderobekast nou praktisch in? Overzichtelijk en systematisch is dé oplossing. Vloer & Raamdecor geeft je enkele handige tips voor het inrichten van je kledingkast op maat.

  1. Gebruik de hoogte in je kledingkast
   De bovenste planken kan je bijvoorbeeld gebruiken voor dekbedden, beddengoed, koffers of indien gebruikelijk de wissel van zomer- en winterkleding.
  2. Categoriseren van kleding
   Dit is een ideale manier om overzicht in je garderobekast te creëren. Maak een verdeling in broeken, T-shirts, jurken, smokings en dergelijke. Wil je je kledingkast écht inrichten als een professional? Deel je kleding dan ook in op stijl en kleur. Op deze manier krijgt je garderobekast op maat een strakke uitstraling en weet jij precies waar je moet zijn in je kast.
  3. Gebruik bakken in je garderobekast
   Praktisch staat hier voorop. Bovendien geeft het een opgeruimd gevoel. Denk eens aan bakken voor kledingstukken als sjaals, handschoenen en wintermutsen. Maar ook voor strandkleding en riemen kan het prima!
  4. Plaats een ladekast in je kledingkast op maat
   De functionele oplossing voor ondergoed en sokken. Orde en overzicht gegarandeerd!
  5. Maak ruimte voor schoenen
   Dit ligt natuurlijk een beetje aan de afmeting van je garderobekast op maat. En hoeveel personen gebruik maken van de kast. Maar ook aan de hoeveelheid schoenen. Mocht het uitkomen, dan is dit een goede oplossing om een speciale plek voor schoenen te creëren. Die mooie lakschoenen of naaldhakken draag je vast niet 24/7 toch?

  Wil je advies op maat over het inrichten van jouw kledingkast op maat? Geen probleem. In onze showroom geven we je graag extra tips.

  Ben jij klaar voor een nieuwe kledingkast op maat?

  Vloer & Raamdecor biedt oplossingen voor gebrek aan ruimte in woningen. Maar ook voor het creëren van een huiselijke sfeer. Iedere smaak is anders. Daar houden wij rekening mee in ons aanbod. Wij bieden verschillende soorten kasten aan zoals een inloopkast op maat maar ook een boekenkast op maat en schuifdeurkasten. Naast het aanschaffen van kasten op maat, kan je bij ons ook terecht voor andere soorten woondecoratie. Zo leggen wij ook PVC-vloeren inclusief de mogelijkheid tot het plaatsen van elektrische vloerverwarming. Maar ook voor raamdecoratie zoals de nieuwste uitvoering: Luxaflex PowerView®.

  Breng eens een bezoek aan onze showroom in Dordrecht en doe inspiratie op. Wij zijn op zondag geopend. Je kan ook een afspraak maken. Wij zorgen dat de juiste expert op dat moment aanwezig is om je te adviseren. Meteen iemand langs huis laten komen om de afmetingen in te meten? Dat kan natuurlijk ook. Interieuradvies, een 3D-tekening en de offerte zitten hier meteen bij inbegrepen. Zonder kosten en andere verplichtingen. Ontwerp je kledingkast op maat in samenwerking met Vloer & Raamdecor.

DE VOORDELEN VAN

VLOER & RAAMDECOR

 • Gratis 3D ontwerp van jouw droom kast op maat
 • Gratis inmeten
 • Vrijblijvende offerte
 • Concurrerende prijzen
 • Vrijwel onbeperkte mogelijkheden
 • Snelle levering en montage (binnen 4 weken)
 • allure
 • moduleo
 • Luxaflex
 • ambiant
 • therdex
Offerte op maat