Eiken Vloeren

Echt houten vloeren zijn geschikt voor zo ongeveer ieder vertrek in huis. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en bieden allerlei stijlen en mogelijkheden. Hout loopt comfortabel en voelt warm aan, zeker in combinatie met vloerverwarming en -koeling, want ook dat is met onze vloeren geen enkel probleem.

Dankzij hun egale gladde oppervlak zijn houten vloeren in vergelijking met textiele vloerbedekkingen hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Bij regelmatig onderhoud kan een houten vloer generaties lang mee. Zelfs als hij uitzonderlijk zwaar belast wordt, kan hij steeds weer opgefrist en uiteindelijk ook opnieuw geschuurd en geolied of gelakt worden, waardoor het oppervlak er weer als nieuw uitziet. Wij zijn dealer van Hollandsche Vloeren. Met Hollandsche Vloeren® doe je dan ook een investering voor de lange termijn, waar je iedere dag van zult genieten! Last but not least zijn Hollandsche Vloeren® gecertificeerd volgens Cradle to Cradle Certified™ Brons. De filosofie achter dit internationaal erkende milieukeurmerk is dat álle materialen van een product kunnen worden hergebruikt in een nieuw product of als grondstof kunnen dienen.

Berry Alloc Frans Eiken parketvloeren

De eikenvloeren van Berry Alloc worden in Frankrijk gemaakt van het beste Franse eikenhout uit duurzaam beheerde bossen. De afwerking van deze vloeren maken het leven makkelijker; de mat geverniste afwerking is onzichtbaar en onderhoudsvrij en zorgt voor een waterdichte beschermlaag die het hout beschermt en vlekken en slijtage voorkomt. De geoliede variant is een subtiele afwerking die eenvoudig bij te werken is met de Berry Alloc onderhoudsolie.

De eiken parketvloeren van Berry Alloc zijn voorzien van het unieke Xtreme Loc clicksysteem. Door dit clicksysteem zijn de vloeren snel te installeren en te verhuizen. De sublieme vergrendeling van het clicksysteem zorgt dat er geen naadvorming tussen de planken ontstaat en maakt de vloer geschikt voor vloerverwarming zonder te verlijmen. Het Xtreme Loc clicksysteem wordt geleverd met levenslange garantie.

Berry Alloc parketvloeren worden tijdelijk GRATIS gelegd. De unieke, duurzame en eenvoudig te onderhouden parketvloeren van Berry Alloc zijn leverbaar vanaf € 63,50 per m² en met tot 40 jaar garantie. U bent van harte welkom in onze showroom om de collecties te bekijken en voor een offerte op maat!

Een greep uit het assortiment van Berry Alloc