Eiken Vloeren

De keuze voor een eikenhouten vloer is een keuze voor een duurzame vloer met een unieke en authentieke uitstraling. In onze collectie vind je houten vloeren die naadloos passen in een modern en strak interieur, maar ook houten vloeren met een nonchalante, landelijke of industriële uitstraling. Onze eiken vloeren worden onderhoudsarm afgewerkt voor optimaal woongenot!

Flamingo Multiplanken

De collectie van Flamingo Parket omvat uitsluitend eiken Multiplank vloeren. Een Multiplank is een uitgekiende constructie van een multiplex basis met een massief eiken toplaag. Door deze constructie zijn de vloeren nagenoeg ongevoelig voor uitzetten of krimpen waardoor je geen vervelende naden tussen de planken krijgt. Bovendien is een Multiplank, in tegenstelling tot een massief eiken plank, geschikt om over vloerverwarming te plaatsen.

De vloeren van Flamingo Parket worden á la Carte geleverd waarbij je keuze hebt uit diverse houtsorteringen, diktes en breedtes. Wij leveren ook visgraat Multiplank vloeren met dezelfde keuze in kleur en afwerking als alle andere Multiplanken eiken vloeren uit onze collectie.

Berry Alloc Frans Eiken parketvloeren

De eikenvloeren van Berry Alloc worden in Frankrijk gemaakt van het beste Franse eikenhout uit duurzaam beheerde bossen. De afwerking van deze vloeren maken het leven makkelijker; de mat geverniste afwerking is onzichtbaar en onderhoudsvrij en zorgt voor een waterdichte beschermlaag die het hout beschermt en vlekken en slijtage voorkomt. De geoliede variant is een subtiele afwerking die eenvoudig bij te werken is met de Berry Alloc onderhoudsolie.

De eiken parketvloeren van Berry Alloc zijn voorzien van het unieke Xtreme Loc clicksysteem. Door dit clicksysteem zijn de vloeren snel te installeren en te verhuizen. De sublieme vergrendeling van het clicksysteem zorgt dat er geen naadvorming tussen de planken ontstaat en maakt de vloer geschikt voor vloerverwarming zonder te verlijmen. Het Xtreme Loc clicksysteem wordt geleverd met levenslange garantie.

Berry Alloc parketvloeren worden tijdelijk GRATIS gelegd. De unieke, duurzame en eenvoudig te onderhouden parketvloeren van Berry Alloc zijn leverbaar vanaf € 63,50 per m² en met tot 40 jaar garantie. U bent van harte welkom in onze showroom om de collecties te bekijken en voor een offerte op maat!

Een greep uit ons assortiment eiken vloeren